Haardwanden regio Ichtegem

Meegaand met uw sfeerhaard ontwerpen en plaatsen we haardwanden (voorheen: sierschouwen) en totaalwanden in de stijl die accordeert met uw interieur en leefstijl. Daarbij zijn wandkasten, haardmeubilair, leggers voor decoratie of literatuur, uitsparingen voor wat opslag van hout of te chambreren wijn volkomen geïntegreerd. Voor de basis en de accenten wordt gewerkt met materialen naar uw voorkeur: hout, MDF, steen, natuursteen, keramiek, metaal en glas. Alle maatwerk gebeurt in onze eigen werkplaats. Plaatsing en afwerking in Ichtegem en Bekegem, Eernegem worden gedaan door eigen team met veel ervaring. Absoluut essentieel in ons vak is te waken over de brandveiligheid van het geheel. Daarenboven zijn we CERGA-gecertifieerd voor alles wat gasaansluitingen betreft.

Alles onder één dak: we maken een echte blikvanger van uw sfeerhaard.

  • Bekleden van schoorsteenmantel en realiseren van uitbreidingen links, rechts en/of hoeks.
  • Met alle gewenste functionaliteiten: inmaakkasten, tv console, wijnrek, houtmand, …
  • Voor renovatieprojecten en nieuwbouw van woonkamers, salons en andere ruimten zoals showrooms, foyers, enz.
  • In alle hedendaagse stijlen: design, modern, landelijk.

Houthaarden

Gashaarden

Elektrische haarden

BIO haarden

Pellet haarden

We zijn 3 stappen verwijderd van uw prachtig nieuw interieur.

1. Er wordt een afspraak gemaakt om bij u te komen of u regelt een bezoek aan de showroom (per telefoon of mail) en brengt wat foto’s, een schets of een concreet plan mee.

2. Aan de hand van onze bespreking over verwarmingstoestel en materialenkeuze maken we een realistische simulatie van het geheel, gevolgd door een gedetailleerde prijsofferte.

3. Maatwerk, levering, plaatsing en aansluitingen kunnen na uw OK vrij snel gebeuren.