Houthaarden regio Roeselare

Voor houtgestookte haarden in Roeselare en Beveren, Oekene, Rumbeke zijn we officieel dealer van onder meer Ifire en Barbas. Andere gerenommeerde merken als Stuv & Kal-fire zijn evenzeer verkrijgbaar. We zorgen voor levering, plaatsing, aansluiting en reglementaire rookafvoer, maar ook voor de perfecte integratie in uw interieur dankzij de juiste keuze en afwerking van haardwand en haardomgeving.

De recente toestellen van de genoemde merken voldoen ruimschoots aan alle gestelde eisen inzake rendement, veiligheid, milieunormen en design.

  • Nog hoger calorisch vermogen door de toepassing van de nieuwste technieken.
  • Vervaardigd uit hoogwaardig staal, cortenstaal of deels uit gietijzer.
  • Maximale verbranding met tot gevolg: hogere rentabiliteit én lagere uitstoot aan schadelijke stoffen.
  • Voorzien van regelbare luchttoevoer en honderd procent veilige rookafvoer.
  • Bekroond met het DIN Plus label dat de strengste emissienormen oplegt.
  • Keuze in formaten en capaciteiten volgens uw behoeften.
  • Zowel staande modellen (enkelzijdig, dubbelzijdig) als hangmodellen in functie van uw persoonlijke smaak en situatie.
  • Onderscheid in draaideurhaarden en lift– of schuifdeurhaarden.
  • Vele mogelijkheden qua design: van tijdloos over strak tot minimalistisch met lichte tot extra fijne kaders en deurprofielen.

Haardwanden op maat in landelijke of moderne stijl.

We realiseren haardwanden op maat en volgens plan in zowel landelijke als moderne stijl en zo nodig doorgetrokken over de volledige muur. Daarbij kunnen wandkasten voorzien van draai- of schuifdeuren, legplanken voor deco of literatuur, tv kast en nissen voor hout of wijn volledig zijn ingewerkt. Frequent gebruikte materialen zijn: diverse soorten hout, natuursteen, staal, glas. Het voorbereidende werk gebeurt in ons atelier. Ieder project wordt van begin tot einde door eigen de plaatsers afgewerkt.

Tijd voor gezellige warmte in huis? Tijd voor wat meer rendement in verwarming of bijverwarming? Tijd voor een forse upgrade van uw interieur? Neem gerust contact voor een vrijblijvende wandeling in onze showroom. Breng gerust uw vage of concrete plannen mee. En anders komen we de situatie bij u bekijken en is het kwestie van de mogelijkheden te overlopen. We zijn vlot bereikbaar. Beste dank voor uw bezoek aan onze site.